top of page

Kundreferenser:

Rokokosoffa

 

"Min mormorsmors gamla soffa var alldeles nedsutten och gropig, tyget hängde i trasor. Ingen ville ha den utom jag. Superproffsiga och trevliga Sara på Mormors minne gjorde ett fantastiskt jobb med stoppning och ny klädsel. Soffan är nu vår finaste möbel!"

 

/Annika Lundberg Moberg

Jättepaddan

 

"Sara är noggrann och har gjort ett fint jobb med att klä om vår ”padda”. Vi är jättenöjda"
 

/Britt-Marie och Peter Granstrand

Skattkistan

 

"Jag tittar på den varje dag och den förgyller våran hörna i vårt vardagsrum. Den är så otroligt fint renoverad och jag är verkligen jätte glad att jag har hittat dig som kan det här med renovering av möbler så skickligt! Du är grymt duktig!!! Jag är imponerad på många sätt. Jag tycker också väldigt mycket om dina olika sprudlande idéer om hur man skulle kunna förändra men ändå bevara lite av dåtidens ursprung....
Jag kan med hela mitt hjärta verkligen rekommendera dig, Sara!"

 

/Magdalena Berg

Favoritfåtöljen

 

"I min barndom var den fåtölj en fin möbel som man inte fick sitta i hemma hos faster. Långt 

senare fick jag ärva den och den kom att bli en favoritmöbel. När den vinröda plyschen blivit sliten och trasig  bestämde vi oss för ge den ett nytt liv i en modernare klädsel. Hos mormors minne fick vi hjälp att hitta en ny  klädsel, både hållbar och tidlös. I dag får alla sitta i den...både stora och små. Vi lät göra en matchande dyna så att även våran katt Månson kan mysa i stolen"

 

/Diana Kölling

Fåtölj och rokokostol

 

"Vi är verkligen glada att vi fick tips om Mormors minne när vi skulle klä om några möbler. Sara är både duktig och kreativ. Hon kände av precis vad vi var ute efter och kom med ideer på saker vi inte tänkt på själva. Resultatet blev toppen!"

 

/Charlotte Hoffman

bottom of page